Wat wij doen

Miljoenen onderdelen per maand

Mensen gebruiken dagelijks miljoenen spuitbussen. Of het nu gaat om deodorant, scheerschuim en haarlak etc, voor de meeste producten is wel een spuitbus-variant op de markt te vinden. Waar wellicht minder vaak bij stil wordt gestaan, is dat achter het gemak van een spuitbus een knap stukje techniek schuilgaat. Tienduizenden bedrijven ter wereld mogen dan spuitbussen produceren, slechts een handjevol fabrikanten levert wereldwijd de ventielen voor spuitbussen. Dat betekent dat een bedrijf als Summit miljoenen ventielen per jaar moet produceren om bedrijven binnen en buiten Europa van aerosolonderdelen te kunnen voorzien. Bij Summit komen maandelijks dan ook miljoenen ventielen van de band.

Persoonlijke groei

Sinds 1986 is de groei van Summit Europe CV stormachtig geweest. De basis hiervoor is dat alle productieprocessen, van de grondstof tot aan het eindproduct, in eigen beheer geschieden. Dit geldt tevens voor het hiervoor benodigde machinepark. Om de kwaliteit blijvend te garanderen zijn ook eigen laboratoriummethodieken en systemen ontwikkeld. De vestiging aan De Vaart bestaat uit een grote magazijnhal, een assemblageafdeling en de spuitgietafdeling, waar het spuitgietproces plaatsvindt. Gezien de grootte en groei van het bedrijf is Summit op zoek naar enthousiaste mensen die de kwaliteit van het bedrijf kunnen verhogen. 

Er zijn verschillende functies mogelijk, zoals monteurs, machineoperators, magazijnmedewerkers en kwaliteitscontroleurs. Voor de ene functie is meer ervaring en opleiding nodig dan voor de andere. Bovendien zijn er binnen het bedrijf voldoende mogelijkheden tot bijscholing en persoonlijke groei. Summit Europe is een internationaal ingesteld bedrijf. Een wereldweide verkoop maakt een 24-uurs productieproces noodzakelijk. De werknemers werken daarom in ploegendiensten. Summit Europe is echter bovenal een gezellig bedrijf om te werken. De werksfeer is er ontspannen en informeel. Wie zich vol enthousiasme inzet, kan in principe alles bereiken.

We. make. valves.

Interesse?

A Leading Global Supplier of Aerosol Actuators and Valves

Privacy Statement
Disclaimer

Contact Us

Summit Packaging Systems
Damsluisweg 12
1332 EC Almere Buiten

036-5491200